Susse´s liv i ord och bild

Min dagbok. Med mina känslor, tankar och min livshistoria!

Lurar

Publicerad 2014-02-26 10:52:55 i Allmänt,

jag är redan drabbad av panik.. Vad ska jag göra under 1 månads sjukskrivning?? Visst jag är sjuk,,, jag måste inse det, men jag klara inte av att förstå det just nu, jag klarar och vill inte veta att jag är sjuk, jag vill lava som alla andra.
Jag har redan idag storstädat båda toaletterna. Den ena använder vi aldrig den som är liten och egentligen ungarnas, märkte när jag städade att toan har runnit så mycket i hela tiden så emaljen har blivit förstörd och så där fult gul i en rand där vattnet runnit.. PANIK.. nu vill jag ju köpa en ny toa in dit bara för att det ska se bra ut klarar inte av att den ska se ut så där i fast vi inte använder den.Jag har rengjort alla skåpen, golvet och väggarna, sedan allt i duschen, Jag får liksom panik det är bara andra dagen jag är sjukskriven. Och jag SKA ta det lugnt. Men jag kan inte ta det lugnt, mitt huvud klarar inte av det jag behöver vara sysslosatt hela tiden för att inte bryta ihop i gråt. Och det skulle inte vara vilket gråt som helst utan panikångestgråt..
Jag mår skit verkligen som en påse skit som skulle kastas ut, men ändå så låssas jag att jag mår bättre än vad jag gör, jag försöker lura mig själv att jag mår bra, att allt kommer lösa sig och att jag tar det lugnt. Men jag VET att jag bara lurar mig själv.

Om

Min profilbild

Susse

24 år. 2 barnsmamma försöker leva livet. smärtan känslan sjukdommen allt är en del av mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela